Ce spun clienții

Cand reprezinti un brand puternic - cu valori, istorie si notorietate in inovatie si tehnologie, trebuie sa ai alaturi niste parteneri nu doar colaboratori.

Trebuie sa existe o relatie bazata pe competente, profesionalist, implicare dar si echipa, empatie, energie proactiva. Am gasit acest mix valoros la Beans United.

Ne consider - companie, brand, eu in egala masura - castigatori in acest Parteneriat.

Felicit echipa Beans pentru aceasta confirmare si le multumesc din pozitia de Client pentru implicare si dorinta de “A fi mai buni!”.

Mihai Dumitrescu

PR & Communication Manager / Volvocars Romania

Parteneriatul cu Andreea Moisa și echipa Beans United a fost cea mai bună alegere pentru dezvoltarea și implementarea strategiei de marketing on-line RE/MAX.

Pe parcursul celor aproape 2 ani de colaborare, echipa Beans United dă dovadă de profesionalism, eficiență și promptitudine indiferent de provocările întâmpinate.

Acestea sunt motivele pentru care îi recomand oricui dorește să aibă rezulatate cu adevărat notabile. Munca în echipa generează rezultate spectaculoase.

Kati Rosca

Marketing Manager / RE/MAX Romania

Ce ne-a atras la Beans United a fost filozofia de inbound marketing, pe atunci ceva complet nou în Romania, prin care lead-urile pot fi atrase și prin materiale informaționale interesante către brandul tău, nu doar printr-o reclamă agresivă. Au trecut mai bine de 2 ani de când implementăm această filozofie împreună cu ei în strategia noastră de marketing, creând numeroase broșuri, ebook-uri, webinarii și tutoriale video.

Sunt întotdeauna plăcut surprinsă de ideile noi aduse de Beans United și de disponibilitatea lor de a face un efort în plus spre o mai bună calitate și spre inovare

Camelia Filip

Chief Marketing Officer / SafeFleet Telematics

Este deja al treilea an in care avem o colaborare de succes cu Beans United, iar implicarea lor a fost foarte utila pentru companie. Am facut pasi importanti in ceea ce priveste strategia de inbound marketing si obtinem impreuna, de la an la an, rezultate incurajatoare. Mult succes in continuare cu toate proiectele!

Andreea Goidea

Digital Marketing Specialist / Signal Iduna

Avem o colaborare eficienta cu Beans United – colaborare care se desfasoara fluid si corect. Serviciile sunt ireprosabile caci au in spate oameni proactivi si creativi, bine organizati, care isi respecta termenele asumate si gandesc in perspectiva.

Madalina Kirberg

Marketing Manager / Dermato Leo Pharma