Pionierii Inbound Marketingului în Romania

Agenția Beans United a luat naștere din nevoia de a crea un alt fel de marketing, unul care nu este intruziv, nu întrerupe oamenii din activitatea lor ci le oferă o experiență remarcabilă în fiecare moment din procesul de cumpărare în care se află.

Peste 44% din mailurile trimise in cadrul unei campanii de direct mail nu sunt deschise, in timp ce 86% din oameni schimba canalul in timpul pauzelor publicitare.

Multe companii nu reușesc să genereze creșterea pe care și-o doresc și rămân blocate în metode învechite de generare de lead-uri.

Ce facem noi diferit?

1

Implementăm o metodologie unică pentru atragerea cumpărătorilor potriviți, pornind de la conținutul pe care aceștia și-l doresc și avansându-i treptat către momentul achiziției

2

Îmbinăm know how-ul cu tehnologia. Setăm comunicări automatizate cu prospecții și clienții într-un mod personalizat, folosind conținut smart, care se adaptează în funcție de Buyer Persona.

3

Avem un mod de lucru transparent, cu statusuri periodice și cu focus pe crearea unei relații de lungă durată cu companiile cu care lucrăm. În survey-ul din 2018, am primit nota 4.8/5 de la clienții noștri.

Performanțele ne-au adus statutul de partener HubSpot Platinum

În 2018, performanțele echipei dedicate, certificările obținute și numărul de clienți fericiți ne-au adus statutul de Partener HubSpot Platinum, devenind astfel cel mai puternic hub de inbound marketing din Europa de Est. Reușitele echipei sunt rezultatul învățării continue și dorinței de a testa mereu lucruri noi.

Andreea și echipa ei sunt profesioniști, au experiență pe piață, sunt bine pregătiți și este o plăcere să colaborezi cu oamenii din agenție. Mă bucur că am putut să le fiu alături în această etapă a dezvoltării lor și vreau să îi felicit pentru performanța de a deveni Partener Platinum
Steve Vaughan, Channel Account Manager @HubSpot

Valorile noastre

Procesul de redefinire a valorilor interne a fost unul îndelungat, de aproape 2 ani de zile. Cultura organizațională se formează, fie că vrei sau nu. Aceste valori sunt înrădăcinate în tot ceea ce facem, atât pentru noi cât și pentru companiile cu care lucrăm.

Agilitate

Ne adaptăm continuu la schimbările pieței și la cerințele clienților. Lucrăm în echipă într-un mod colaborativ, creativ, cu focus pe rezultate.

Empatie

Înțelegem și acceptăm că fiecare persoană este diferită. Dăm dovadă de flexibilitate atunci când încercăm să vedem lucrurile din perspectiva celorlalți și suntem deschiși la altfel de păreri.

Excelență

Punem pasiune în tot ceea ce facem, depunem efortul necesar pentru a ajunge la cele mai bune rezultate și ne dezvoltăm continuu.

Vrei să afli mai multe despre pachetele și serviciile noastre?