Noi suntem BeansUnited

Andreea Moisa

Managing Director

Dirijor de orchestră cu multe pălării, Andreea ne ajută să armonizăm nevoile clientului cu pasiunea noastră pentru acțiunile de inbound marketing.

Horea Piper

Web Design Lead

Cunoscător al multor secrete de web design și web development în HubSpot, Horea face implementarea să pară floare la ureche.

Alexandra Panaitescu

Content Marketing Strategist

Jonglând cu rigoarea și creativitatea, Alexandra se asigură că fiecare mesaj creat ajunge la publicul țintă la momentul potrivit, sub formele pe care acesta și le dorește.

Ilinca Covreag

Inbound Marketer

Aplicând rețeta ei secretă, Ilinca transformă orice mesaj într-un tip de conținut captivant, util publicului țintă, care e condus pas cu pas către momentul achiziției.

Larisa Gribincea

Junior Web Designer

Prin determinarea molipsitoare și ideile fresh, Larisa transformă orice draft în livrabile și materiale gata de publicat cât ai zice ”inbound”.

Tatiana Vică

Account Manager

Cu ablități ce confirmă faptul că există oameni ”multitasking”, Tatiana se asigură că totul merge ca pe roate și este ambasadoarea relațiilor pozitive.

Cristian Hircu

SEO Specialist

Perseverent și priceput la cercetare, lui Cristian nu-i scapă nici o problemă de SEO și vine cu soluții de creștere a traficului organic care-l surprind chiar și pe Google.