Noi suntem BeansUnited

Andreea Moisa

Managing Director

Dirijor de orchestră cu multe pălării, Andreea ne ajută să armonizăm nevoile clientului cu pasiunea noastră pentru acțiunile de inbound marketing.

Horea Piper

Web Design Lead

Cunoscător al multor secrete de web design și web development în HubSpot, Horea face implementarea să pară floare la ureche.

Alexandra Panaitescu

Content Marketing Strategist

Jonglând cu rigoarea și creativitatea, Alexandra se asigură că fiecare mesaj creat ajunge la publicul țintă la momentul potrivit, sub formele pe care acesta și le dorește.

Andreea Gheorghiu

Head of Inbound Marketing Consulting

Cu un spirit de inițiativă bine definit, Andreea cauta în permanență modalități și strategii de creare, publicare și de promovare a unui conținut unic pentru a genera trafic online și potențiali clienți. De ce conținut unic? Deoarece business-ul clienților noștri reprezintă sursa ei principală de inspirație.

Larisa Gribincea

Junior Web Designer

Prin determinarea molipsitoare și ideile fresh, Larisa transformă orice draft în livrabile și materiale gata de publicat cât ai zice ”inbound”.

Mădălina Moraru

SEO Specialist

Pentru Mădălina, rigurizotatea naște creativitate. Îmbină abilitățile ei complementare și le transformă în unelte care o ajută să definească strategii eficiente de SEO. Astfel, le asigură clienților noștri o creștere organică sănătoasă.