Maximizează potențialul afacerii tale cu HubSpot CRM

DISCUTĂ CU UN CONSULTANT

Primul Partener HubSpot din CEE

diamond-badge-color

+10 ani experiență: prima agenție de inbound marketing din România

hubspot-ac

100+ cursuri și certificări absolvite și 200+ proiecte de automation

t-8

Oferim traininguri specializate - HubSpot Certified Trainer din 2022

Group 159

5 stele rating în portalul HubSpot, cu o rată de loialitate a clienților de 90%

Cum te ajută HubSpot?

Ai toate datele clienților într-un singur loc și toate departamentele companiei lucrează într-un singur loc (vânzări, marketing, customer support).

Ai acces la rapoarte în timp real și la procese personalizate de automatizare. Îți integrezi toate procesele de vânzări, marketing, service.

Îți instruim echipa pentru a utiliza HubSpot și creăm o strategie personalizată de inbound marketing pentru o creștere sustenabilă a afacerii tale.

Discută cu un specialist HubSpot

Servicii B2B Marketing și HubSpot CRM

Lucrăm cu clienți care au nevoie de ajutor pentru implementarea HubSpot și oferim servicii complete de marketing digital.

Implementare și configurare HubSpot CRM

Oferim soluții personalizate pentru HubSpot CRM (Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, eCommerce Hub) pentru a vă ajuta în funcție de nevoile companiei, inclusiv consultanță, training, implementare de procese și onboarding sau alte integrări.

Generare de Lead-uri calificate

Creăm strategii personalizate pentru a atrage lead-uri calificate pentru echipa de vânzări prin inbound marketing & lead nurturing. Utilizăm tactici dedicate pentru fiecare etapă din Buyer's Journey: Attract, Convert, Close, Delight.

Retenția Clienților și Lifecycle Communication

Retenția clienților este una dintre cele mai eficiente modalități de a îmbunătăți ROI-ul companiei. Dezvoltăm strategii personalizate pentru upsell, cross-sell, reînnoirea contractelor și implicarea clienților prin crearea de valoare.

Automatizare procese vânzări și marketing

Implementăm soluții de automatizare personalizate și strategii pentru alinierea proceselor de marketing și vânzări. Astfel, economisești timp și resurse, permițând echipei tale să se concentreze pe inițiative strategice.

Ce spun clienții noștri

Pentru noi, Beans United nu este o agenție externă, ci parte din echipă. Flexibilitatea, dedicarea, cunoașterea tehnologiei, toate acestea ne-au ajutat să obținem performanțe importante pe plan digital. Dacă vreți să aveți de câștigat, contactați-i.

Beans United sunt o echipă de profesioniști, oameni bine organizați, creativi și care își respectă angajamentele asumate. Colaborarea cu ei a dat rapid roade bune, iar rezultatele companiei noastre sunt notabile. Recomandăm cu toată inima!

Parteneriatul cu echipa Beans United a fost cea mai bună alegere pentru dezvoltarea și implementarea strategiei de marketing online RE/MAX. Pe parcursul colaborării, echipa Beans United a dat dovadă de profesionalism, eficiență și promptitudine indiferent de provocările întâmpinate. Acestea sunt motivele pentru care îi recomand oricui dorește să aibă rezulatate cu adevărat notabile.

Într-un cuvânt: profesioniști. În trei cuvinte: orientați către clienți. În patru cuvinte: dedicați, de încredere, multitalentați. Pe scurt: Beans United e agenția HubSpot de care ai nevoie atunci când lucrezi cu HubSpot. Sprijinul lor s-a dovedit esențial pentru succesul proiectelor noastre.

Echipa Beans United ne-a surprins în mod constant cu profesionalismul, proactivitatea și dedicarea pe care le-a depus pentru a obține cele mai bune rezultate și a livra proiecte de înaltă calitate. Îi recomand oricărei companii care își dorește să dezvolte o strategie de inbound marketing solidă, eficientă și centrată pe client.

volvo logo-remax logo-sodexo logo-bitdefender bittnet olx TOMRA dalog hercesa

Solicită DEMO gratuit

Lasă-ne un mesaj și te vom contacta.