Maximizează potențialul afacerii tale cu HubSpot CRM

AFLĂ MAI MULTE

Primul Partener HubSpot din CEE

hubspot-ac

100+ Courses and Certifications

diamond-badge-color

Parteneri Platinum HubSpot de 9+ ani

t-8

HubSpot Trainer Certified din 2022

Group 159

5 Stele rating in Directorul HubSpot

Creștem odată cu clienții noștri

Lucrăm cu companii care oferă produse și servicii care implică un proces de achiziție complex, iar colaborarea cu agenția noastră le ajută să genereze mai multe lead-uri calificate și să eficientizeze procesele de marketing, vânzări și relații cu clienții prin HubSpot CRM.

Clienții noștri sunt deschiși către un nou mod de lucru prin care echipele de marketing și vânzări se aliniază și colaborează pentru generarea de rezultate comune.

 

Ajutăm HubSpot să te ajute

Suntem instruiți și certificați pentru a-ți ajuta echipa să folosească HubSpot cât mai eficient

Lucrând cu procese complexe de automatizare sau integrări cu HubSpot, avem experiența necesară pentru a te ajuta să profiți de avantajele HubSpot

Te putem ajuta indiferent dacă utilizezi HubSpot de mai mult timp sau abia acum începi să îl folosești

Discută cu un specialist HubSpot

Serviciile noastre cu HubSpot CRM

Suntem aici pentru a vă sprijini, astfel încât voi să le fiți mereu de ajutor potențialilor clienți!

Servicii HubSpot CRM

Prin divizia ABH oferim soluții personalizate cu HubSpot CRM (Marketing, Sales & Service Hub) pentru a vă ajuta în funcție de nevoile companiei, inclusiv consultanță, implementare de procese și onboarding sau alte integrări.

Generare de Lead-uri & Customer Nurturing

Deblocați potențialul activităților și campaniilor de marketing cu HubSpot CRM pentru a atrage trafic relevant și a converti lead-uri calificate pentru echipa de vânzări cu programul nostru de generare de lead-uri prin inbound marketing & customer nurturing.

Sales Enablement

Oferim echipei de vânzări cunoștințele și instrumentele de care au nevoie pentru a încheia mai multe tranzacții și pentru a accelera creșterea veniturilor cu HubSpot CRM.

Inbound Recruiting

Maximizează potențialul campaniilor de recrutare și employer branding prin inbound și HubSpot CRM. Ajutăm companiile să atragă top talente prin content marketing, SEO, Social Media și să realizeze managementul aplicanților prin automatizarea proceleor și tehnici de nurturig pentru a le oferi cea mai bună experiență.

Ce spun clienții noștri despre noi

Nu e nevoie să o spun în multe cuvinte. Pentru noi, Beans United nu este o agenție externă, ci parte din echipă. Flexibilitatea, dedicarea, cunoașterea tehnologiei, toate acestea ne-au ajutat să obținem performanțe importante pe plan digital. Dacă vreți să aveți de câștigat, contactați-i.

Pot spune că Beans United sunt o echipă de profesioniști, oameni bine organizați, creativi și care își respectă angajamentele asumate. Colaborarea cu ei a dat rapid roade bune, iar rezultatele companiei noastre sunt notabile. Recomandăm cu toată inima!

Parteneriatul cu Andreea Moisa și echipa Beans United a fost cea mai bună alegere pentru dezvoltarea și implementarea strategiei de marketing on-line RE/MAX. Pe parcursul celor aproape 2 ani de colaborare, echipa Beans United dă dovadă de profesionalism, eficiență și promptitudine indiferent de provocările întâmpinate. Acestea sunt motivele pentru care îi recomand oricui dorește să aibă rezulatate cu adevărat notabile.

Într-un cuvânt: profesioniști. În trei cuvinte: orientați către clienți. În patru cuvinte: dedicați, de încredere, multitalentați. Pe scurt: Beans United e agenția Hubspot de care ai nevoie atunci când lucrezi cu Hubspot. Sprijinul lor s-a dovedit esențial pentru succesul proiectelor noastre.

Echipa Beans United ne-a surprins în mod constant cu profesionalismul, proactivitatea și dedicarea pe care le-a depus pentru a obține cele mai bune rezultate și a livra proiecte de înaltă calitate pentru clienții noștri. Îi recomand oricărei companii care își dorește să dezvolte o strategie de inbound marketing solidă, eficientă și centrată pe client.

volvo logo-remax logo-sodexo logo-bitdefender bittnet olx TOMRA dalog hercesa

Solicită DEMO gratuit

Lasă-ne un mesaj și te vom contacta.