HubSpot Platinum Partner

Cu ce te putem ajuta

AFLĂ MAI MULTE

O soluție completă de marketing & vânzări

În calitate de partener Platinum HubSpot din 2014, suntem aici să îți oferim cunoștințele și experiența noastră, pentru a te ajuta să alegi toolurile potrivite și să obții cea mai bună ofertă HubSpot pentru compania ta.

Programul nostru de Generare de Lead-uri prin HubSpot te va ajuta să atingi obiectivele de marketing lună de lună.  Avem o echipă dedicată de specialiști inbound (consultanți, conținut, design și implementare, PPC, SEO) pregătiți să dezvolte acest program pentru tine, astfel încât să îți atingi obiectivele. 

Lansată în 2022, ABH (Always Be Helping) este divizia noastră care se ocupă de consultanță, onboarding și training pentru HubSpot CRM (CMS, Marketing, Sales și Service Hub), pentru a putea oferi cunoștințele noastre mai multor companii. 

Suntem acreditați de HubSpot prin programul HubSpot Certified Trainer pentru a oferi cele mai bune traininguri, folosind metode dezvoltate împreună cu aceștia. Află mai multe detalii din Profilul de Trainer

Ce înseamnă acest lucru pentru tine?

 • Suntem instruiți și certificați pentru a-ți ajuta echipa să folosească HubSpot cât mai eficient

 • Te putem ajuta indiferent dacă utilizezi HubSpot de mai mult timp sau abia acum începi să îl folosești
 • Lucrând cu procese complexe de automatizare sau integrări cu HubSpot, avem experiența necesară pentru a te ajuta să profiți de avantajele HubSpot


Pot spune că Beans United sunt o echipă de profesioniști, oameni bine organizați, creativi și care își respectă angajamentele asumate. Colaborarea cu ei a dat rapid roade bune, iar rezultatele companiei noastre sunt notabile. Recomandăm cu toată inima!


Nu e nevoie să o spun în multe cuvinte. Pentru noi, Beans United nu este o agenție externă, ci parte din echipă. Flexibilitatea, dedicarea, cunoașterea tehnologiei, toate acestea ne-au ajutat să obținem performanțe importante pe plan digital. Dacă vreți să aveți de câștigat, contactați-i.


Parteneriatul cu Andreea Moisa și echipa Beans United a fost cea mai bună alegere pentru dezvoltarea și implementarea strategiei de marketing on-line RE/MAX. Pe parcursul celor aproape 2 ani de colaborare, echipa Beans United dă dovadă de profesionalism, eficiență și promptitudine indiferent de provocările întâmpinate. Acestea sunt motivele pentru care îi recomand oricui dorește să aibă rezulatate cu adevărat notabile.

Într-un cuvânt: profesioniști. În trei cuvinte: orientați către clienți. În patru cuvinte: dedicați, de încredere, multitalentați. Pe scurt: Beans United e agenția Hubspot de care ai nevoie atunci când lucrezi cu Hubspot. Sprijinul lor s-a dovedit esențial pentru succesul proiectelor noastre.


Echipa Beans United ne-a surprins în mod constant cu profesionalismul, proactivitatea și dedicarea pe care le-a depus pentru a obține cele mai bune rezultate și a livra proiecte de înaltă calitate pentru clienții noștri. Îi recomand oricărei companii care își dorește să dezvolte o strategie de inbound marketing solidă, eficientă și centrată pe client.

Ce este HubSpot CRM?

HubSpot CRM este un sistem de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM), un software scalabil care oferă o soluție integrată pentru managementul prospecților, al clienților și al tuturor activităților de marketing, vânzări și service, toate într-un singur loc. 

Dacă îți dorești să scalezi și să îți crești afacerea strategic și sustenabil, HubSpot te poate ajuta. Poți realiza campanii de lead generation, B2B lead nurturing, customer nurturing și multe altele.

Platforma combină instrumentele puternice de automatizare a marketingului, vânzărilor și serviciilor, pentru a te ajuta să gestionezi relațiile cu clienții într-un mod eficient și să maximizezi valoarea acestora pe parcursul întregului ciclu de viață al clienților. 

A învăța despre toate aceste instrumente poate părea copleșitor pentru echipele interne. Aici intervenim noi. HubSpot reprezintă:

 • Începutul mișcării inbound, de atragere prin conținut relevant a audienței potrivite pentru produsele și serviciile voastre, de a o converti printr-o serie de tactici, astfel încât să obții lead-urile potrivite pentru vânzări. Totodată, te asiguri că publicul tău țintă va avea parte de cea mai bună experiență, pentru a-ți transforma clienții în ambasadori de brand, o extensie a echipei tale de vânzări.
 • Un software CRM complet de inbound marketing, vânzări și servicii care ajută companiile să se dezvolte strategic și sustenabil prin automatizarea proceselor într-un singur loc.

În calitate de agenție parteneră HubSpot, dorim să te ajutăm să înțelegi exact cum funcționează HubSpot, cum ajută companiile să se dezvolte, astfel încât la final să ai o imagine clară asupra software-lui, a funcționalităților sale și răspunsul la întrebarea: Este HubSpot un tool potrivit pentru afacerea mea?

Rezultate dovedite de la an la an pentru dezvoltarea afacerilor clienților noștri.
Află cum.

HubSpot CRM pentru creșterea afacerii tale

HubSpot îți pune la dispoziție platforma unde toate departamentele care intră în contact cu clienții își pot desfășura activitățile de zi cu zi. Având acces la toate datele necesare despre clienți, echipa ta le va putea oferi de fiecare dată cea mai bună experiență.

Singurul CMS care oferă conținut personalizat în funcție de informațiile din database.

Toate toolurile necesare desfășurării activităților de marketing și a captării de lead-uri calificate pentru vânzări în același loc (social media, ads accounts, email marketing, forms, CTAs, SEO, analytics, lead nurturing, lead scoring, reports etc.)

Definește și automatizează pipeline-ul de vânzări cu funcționalități precum notificări interne personalizate, template-uri, secvențe de emailuri automate, informații personalizate despre potențialii clienți, lead-uri de marketing în timp real etc.

Preluarea automată a deal-urilor de sales transformate în clienți și automatizarea procesului de onboarding, chestionare de satisfacție cu secvențe automate în funcție de feedback, customer nurturing și multe altele pentru a transforma clienții fericiți în potențiali agenți de vânzări pentru compania ta.

Integrarea cu alte tool-uri necesare activității tale, pentru a avea toate datele în același loc, rapoarte personalizate, pentru a avea o viziune de ansamblu a tuturor operațiunilor cu clienții (de la primul click efectuat de aceștia într-o campanie, transformarea acestora în clienți, până la upsell/cross sell), a performanței echipelor și multe altele. Toate operațiunile în același loc.

Cere un DEMO gratuit și află cum poți crește afacerea cu HubSpot!

Cum ajutăm HubSpot să te ajute?

Ne propunem să ajutăm echipele de marketing și de vânzări să își automatizeze strategiile și procesele de marketing, dezvoltându-le în funcție de propriile lor nevoi. În tot ceea ce facem, suntem ghidați de empatie, agilitate și excelență.

În Beans United creăm campanii de marketing pentru clienții noștri, folosind metodologia de inbound marketing și instrumentele de automatizare a marketingului. Prin divizia SMarketing ABH, vrem să vă învățăm pe tine și echipele tale cum să realizați campanii de lead generation.

Suntem aici pentru a vă sprijini, astfel încât voi să le fiți mereu de ajutor potențialilor clienți!

Discută cu noi pentru a descoperi cea mai bună soluție pentru afacerea ta!

HubSpot Onboarding

Procesul nostru de onboarding începe prin înțelegerea proceselor și a obiectivelor afacerii tale. Continuăm prin dezvoltarea unui plan strategic prin care să atingi aceste obiective, pentru ca apoi să susținem traininguri personalizate. Astfel, punem la dispoziția echipei informațiile și instrumentele de care colegii tăi au nevoie pentru a-și atinge sau depăși targetul și a oferi clienților cea mai bună experiență. Toate în doar 2 luni.

 • Ne ocupăm de partea tehnică de setare
 • Realizăm un pipeline de vânzări personalizat
 • Îți oferim template-uri pentru formulare, email-uri, landing page-uri, workflow-uri și multe altele
 • Pregătim sesiuni de training personalizate, pentru a-ți ajuta echipa să își atingă obiectivele
 • Ne ocupăm de partea tehnică de setare
 • Îți oferim raportare personalizată și training, astfel încât să poți crea propriile rapoarte

Ai achiziționat HubSpot recent și ai nevoie de onboarding pentru a-ți atinge obiectivele?

HubSpot Audit și eficientizarea proceselor

Ca orice tool complex, HubSpot poate fi uneori copleșitor pentru cei care încă nu îl folosesc zilnic sau sunt la început. Dacă ai moștenit HubSpot de la Grup/Headquarter, afacerea ta a scalat odată cu echipa, procesele și datele din HubSpot, sau pur și simplu nu ai obținut rezultatele dorite, te putem ajuta cu un audit complet, concluzii și sfaturi utile pentru eficientizarea proceselor.

 • Curățarea bazei de date, segmentarea prospecților și a clienților, revizuirea proprietăților create în HubSpot, managementul contactelor de marketing și GDPR
 • Atragerea lead-urilor, formulare, formulare pop-up, revizuire CTAs
 • Revizuirea proceselor de lucru, transferul lead-urilor de la marketing la vânzări
 • Conexiunea cu rețelele sociale, conturile de ads și alte aplicații
 • Revizuirea emailurilor, landing-page-urilor
 • Configurarea rapoartelor și măsurarea rezultatelor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Vrei să știi mai bine ce se întâmplă în contul de HubSpot și să optimizezi procesele pentru a obține rezultate mai bune? Suntem aici să te ajutăm.

Consultanță lunară HubSpot

Fie că ai HubSpot de mai mult timp sau acum îți setezi procesele, serviciul nostru de consultanță lunar este conceput astfel încât să te ajute să obții rezultatele dorite, folosind funcționalitățile cunoscute, sau altele noi, pe care le poți utiliza pentru a-ți optimiza procesele. Vei primi:

 • Stabilirea obiectivelor
 • Întâlniri lunare cu unul dintre consultanții noștri
 • Analiza performanței/rezultatelor echipei lunar
 • Strategii și recomandări pentru a atinge obiectivele de creștere atât pentru marketing, cât și pentru vânzări
 • Sesiuni de training strategic pentru funcționalitățile HubSpot noi și actuale
Ai nevoie de un coordonator specializat pentru procesele HubSpot și echipa ta?

HubSpot Corporate Training

Suntem acreditați de HubSpot pentru a oferi cele mai bune traininguri, folosind metode dezvoltate împreună cu aceștia.

HubSpot Corporate Training (HCT) îți oferă pregătirea de care echipa ta are nevoie pentru a profita la maximum de investiția ta în HubSpot. Adaptăm fiecare curs și sesiune de workshop la obiectivele, industria, compania și proceselor voastre de marketing și vânzări. Ce vei obține:

 • 1,2 zile de cursuri și workshop-uri 1:1
 • Ajutor pentru echipele de marketing și vânzări

 • Sesiune de training cu cele mai bune practici, gata de utilizat

 • Instruire intensivă pentru instrumentele pe care este posibil să nu le folosești la adevărata lor valoare

 • Template-uri personalizate pentru Buyer Persona, Strategia de conținut și multe altele

 • Sesiunile se pot desfășura online sau la spațiul vostru de lucru

Află mai multe despre trainingurile oferite de noi.

Alinierea marketingului cu vânzările (SMarketing)

O bună comunicare între procesele de marketing și vânzări aduce o experiență mai bună pentru clienți, dar și accelerarea deal-urilor închise. Metoda noastră are la bază metodologia Always be Helping și tool-urile HubSpot. Ce vei primi:

 • Ajutor pentru echipele de marketing și vânzări

 • Sesiune de training cu cele mai bune practici pe care să le utilizeze echipele tale

 • Instruire intensivă pentru instrumentele pe care este posibil să nu le folosești la adevăratul potențial

 • Template-uri personalizate pentru Buyer Persona, Strategia de conținut și multe altele

 • Sesiunile se pot desfășura online sau la spațiul vostru de lucru

Ai obiective mari de creștere pentru compania ta? Suntem aici să te ajutăm!

Dacă sunteți pregătiți să discutați, suntem gata să vă ascultăm.
Lăsați-ne un mesaj pentru a începe!