De-ce-sa-participi-la-GPeC.jpg

De ce sa participi la GPeC Summit 2015 pe 24 noiembrie

Publicat de: Andreea Moisa

17 Nov 2015

Daca lucrezi in sectorul e-commerce sau te gandesti sa dezvolti un astfel de business, sigur ai auzit de cel mai important eveniment de comert electronic din Romania - GPeC Summit.

Pe 24 noiembrie va avea loc editia de toamna a acestui eveniment la care vor participa 4 speakeri internationali, adevarati maestri in cresterea vanzarilor online, precum si personalitati importante din industria de profil din Romania. Aceasta editie marcheaza si primii 10 ani de existenta GPeC (Gala Premiilor eCommerce).

GPeCSummit editia de toamna

Oli Gardner, Larry Kim, Brian Massey si Viljo Vabrit sunt recunoscuti ca autoritati in domeniu la nivel international, fiind speakerii celor mai importante evenimente de profil din intreaga lume. Cei 4 specialisti vor fi prezenti pentru prima data in Romania.

Oli Gardner este co-fondatorul Unbounce, unul din mai apreciate tool-uri de A/B Testing la nivel mondial. Oli este cunoscut ca expert in optimizarea ratei de conversie si va prezenta in cadrul conferintei sesiunea “The Four Corners of Conversion: Understanding the Intersection of Copy, Design, Interaction & Psychology”

Larry Kim este fondatorul WordStream si autorul a 4 carti de specialitate. Larry a fost desemnat cel mai influent expert PPC in anii 2014 si 2013 la nivel mondial. De asemenea, numele lui poate fi regasit si in lista intocmita de Forbes a celor 10 cei mai influenti online marketeri la nivel mondial.

Brian Massey este fondatorul Conversion Sciences si autorul best seller-ului de pe Amazon “Your Customer Creation Equation: Unexpected Website Formulas of The Conversion Scientist”. Brian are o experienta de peste 20 de ani in optimizarea prezentei online si a ratei de conversie, considerand ca aceasta este “arta de a creste incasarile fara sa platesti pentru mai mult trafic”. In cadrul evenimentului Brian va prezenta sesiunea “ Is Google Scaring Businesses into Bad Redesign Decisions?”

Viljo Vabrit este CEO-ul ConversionXL Agency. Viljo este expert in optimizarea conversiilor, iar compania pe care o conduce are in portofoliu clienti precum J.W. Marriott, Kaspersky, Iron Mountain etc.

In cadrul evenimentului vor lua cuvantul si specialisti romani din industria e-commerce precum:  Valentin Radu (CEO Marketizator), Catalin Cretu (Subregional Manager Visa Europe – Romania, Croatia, Slovenia), Dorin Boerescu (CEO 2Parale), Iulian Stanciu (CEO eMAG), Alexandru Lapusan (CEO & Founding Partner Zitec), Ela Moraru (Industry Manager Google), Razvan Acsente (Marketing Executive OLX.ro – Naspers), Bogdan Colceriu (CEO Frisbo), Felix Patrascanu (Managing Partner FAN Courier) si multi altii.

La finalul evenimentului va avea loc Gala Premiilor eCommerce, editia a X-a. Peste 100 de magazine online, care au trecut prin cel mai complex audit din online-ul romanesc, se lupta pentru titlul “Magazinul Anului in E-Commerce“.

Pe langa faptul ca ai posibilitatatea sa afli cele mai noi informatii din industrie si sfaturi pretioase de la experti, care te vor ajuta sa vinzi mai mult si sa cresti profitabilitatea afacerii tale, acum mai ai inca un motiv ca sa participi:

Inscrie codul promotional Beans-United_GPeC_EarlyBird69 si te poti bucura de oferta Early Bird extinsa, pretul biletului achzitionat fiind cu 30% redus - vei plati doar 69 €.

Te poti inscrie accesand link-ul de aici.

Evenimentul va avea loc in Bucuresti la Crystal Palace Ballrooms, situat in Calea Rahovei nr. 198A, sector 5.

Ne vedem la GPeC Summit!  

Descarcă studiul

Categorii:
General Noutati Beans