Slide background

Agentia Beans United a luat nastere din nevoia de a crea un alt fel de marketing, unul care nu este intruziv, nu intrerupe oamenii din activitatea lor ci le ofera o experienta remarcabila in fiecare moment din procesul de cumparare in care se afla.
A face marketing in 2014 inseamna mai mult decat un mesaj puternic difuzat unei audiente specifice sau obtinerea unor premii de creativitate. Cumparatorii simt din ce in ce mai mult presiunea advertisingului iar receptivitatea lor scade.

Peste 44% din mailurile trimise in cadrul unei campanii de direct mail nu sunt deschise in timp ce 86% din oameni schimba canalul in timpul pauzelor publicitare.

Prin procesul sau de marketing, Beans United isi propune sa atraga cumparatorii prin transformarea siteului intr-un adevarat hub de leadership:

  • atrage vizitatori in mod natural prin search marketing si social media,
  • converteste vizitatorii in lead-uri prin intermediul continutului, ofertelor, landing page-urilor si formularelor de pe site
  • interactioneaza cu aceste lead-uri in functie de stadiul in care se afla in procesul de cumparare
  • inchide lead-urile calificate, transformandu-le in cumparatori care vor impartasi mai departe experienta remarcabila pe care au avut-o, devenind astfel ambasadori de brand

Fiecare stadiu prin care trecem in procesul de inbound marketing (Attract-Engage-Generate Leads-Nurture Leads-Convert Customers- Delight) reprezinta o samanta dintr-un intreg care duce la atingerea obiectivelor de business si la un ROI ridicat. De aici si numele de Beans United.

Filozofia Beans Unitedprima agentie de inbound marketing din Romania

Attract
Atrage vizitatori prin : technical seo, content strategy & development, blogging, social media

Convert
Transforma vizitatorii in lead-uri prin : landing pages, call to actions, offers, data gathering

Close
Transforma lead-urile in clienti prin : lead nurturing, continut personalizat, emailing, workflow-uri automatizate

Delight
Transforma clientii in ambasadori ai brandului

Misiune

Misiunea noastra este de ajuta companiile sa se dezvolte, sa isi creasca baza de clienti prin intermediul inbound marketing-ului, sa devina leaderi in domeniul in care activeaza si sa depaseasca asteptarile clientilor in orice interactiune pe care acestia o au cu brandul. Succesul clientilor nostri este succesul nostru!

Valori

Orientarea catre rezultate
activitatile de marketing pe care le desfasuram au valoare atat timp cat acestea produc rezultate vizibile asupra business-ului clientului

Transparenta
activitatile desfasurate se realizeaza in completa transparenta fata de client;

Colaborare
cele mai bune rezultate le obtinem atunci cand exista aliniere si colaborare intre agentie si client

Dezvoltare continua
credem intr-o dezvoltare continua atat a noastra ca indivizi cat si in dezvoltarea continua a clientilor nostri

Provocare
ne plac provacarile noi si pasii pe care ii realizam pentru a le depasi

icon-logo