Dacă ești pasionat de inbound marketing, ai ajuns la locul potrivit. Suntem prima agenție de Inbound Marketing din România, Partener Hubspot Gold. Căutăm un specialist în inbound marketing, cu pălărie de account, care să coordoneze campaniile de inbound din Hubspot.

Daca ai experinta in optimizarea siteurilor, atat la nivel on-page cat si off-page si ai obtinut cresteri semnificative de trafic, avem pozitia perfecta pentru tine. In calitate de Specialist SEO vei fi responsabil de realizarea si implementarea strategiei de SEO pentru clientii agentiei si vei lucra indeaproape cu echipa de inbound marketing pentru aplicarea metodologiei Hubspot.

Daca esti adeptul design-ului functional si esti interesat de impactul real pe care il poti aduce asupra conversiei, atunci ai facut deja primul pas. In calitate de Inbound Web Designer, vei lucra alaturi de echipa de inbound marketing pentru a crea si implementa campanii pentru clientii agentiei.

Stim ca orice inceput este greu, insa nimic nu poate fi imposibil daca e facut din pasiune si daca ai alaturi o echipa care sa te sustina si sa-ti ofere acces la toate resursele si cunostintele de care ai nevoie pentru a face primul pas in cariera de profesionist.