beans-hs-blog-m-hub

Cum te ajută HubSpot Marketing+ Hub să creezi conținut automatizat și să atragi mai ușor leadurile

Publicat de: Liana Cuta

28 Iun 2024

Cum te ajută HubSpot Marketing+ Hub să creezi conținut automatizat și să atragi mai ușor leadurile
8:26

Cât de eficiente sunt strategiile tale de marketing? Dacă îți pui deseori această întrebare, nu-ți face griji: majoritatea specialiștilor din domeniu caută constant metode prin care să atragă mai multe leaduri, cu un consum redus de resurse, oferind totodată o experiență desăvârșită prospecților și clienților. Sună ca o utopie? Nu și dacă te poți baza pe instrumente de ultimă generație, care îți simplifică activitatea, fără să sacrifice calitatea. În ziua de astăzi, ai la dispoziție o multitudine de canale de comunicare, prin care poți ajunge la publicul țintă. Totodată, poți crea diverse tipuri de conținut, care să se adapteze perfect la specificul potențialilor clienți, astfel încât să aibă cu adevărat relevanță. Totuși, când te gândești la a crea conținut complex, pe care să-l actualizezi constant conform tendințelor pieței și intereselor prospecților tăi, lucrurile pot părea copleșitoare. Din fericire, există o soluție care te ajută să economisești resurse și să atragi mai multe leaduri, prin comunicare constantă și conținut valoros: HubSpot Marketing+. Conform rapoartelor HubSpot, utilizarea acestei soluții poate duce la o creștere cu 99% a leadurilor de inbound și cu 76% a ratei de acceptare a ofertelor. Totul cu mai puțin efort din partea echipei tale de marketing. Sună interesant, nu-i așa?

Ce este HubSpot Marketing+ Hub?

HubSpot Marketing+ Hub este o soluție avansată, alimentată de inteligența artificială, care îmbină content marketingul cu generarea leadurilor și automatizarea marketingului. Este conceput pentru a ajuta specialiștii în marketing să creeze și să gestioneze conținut, să genereze lead-uri și să automatizeze campaniile, toate acestea printr-o singură platformă, ușor de utilizat. Așa cum vei observa, HubSpot Marketing+ Hub include o gamă variată de funcționalități. Evident, nu îți sugerăm să înlocuiești oamenii cu inteligența artificială, însă ai posibilitatea de a le veni în ajutor cu o serie de tool-uri utile, care le susțin activitatea:

  • Editor de pagini
    Permite crearea și modificarea ușoară a website-urilor. Poți construi și modifica fără efort paginile prin glisare, folosind inclusiv un format deja realizat sau teme personalizate. Conținutul poate fi publicat și editat cu ușurință, chiar dacă nu ai cunoștințe de codare sau abilități avansate de web design.
  • Generator de articole
    Poți utiliza AI pentru a genera idei, titluri și cuvinte cheie, dar și pentru a găsi cea mai bună de structură. Chiar dacă scrii conținutul integral, ai întotdeauna un punct de pornire, astfel încât totul să decurgă mai ușor.
  • Generator de imagini
    Ai posibilitatea de a crea imagini personalizate pentru postările de blog, landing pages, emailuri și postări pe rețelele sociale. În doar câteva secunde poți avea la dispoziție imaginea necesară.
  • Landing Pages & Forms
    Platforma te ajută și cu partea de creare a landing page-urilor și formularelor, pentru a colecta cât mai simplu și mai eficient date de la vizitatori și a-i transforma în lead-uri.
  • Instrumente pentru podcasting și traduceri AI
    HubSpot Marketing+ Hub te ajută inclusiv cu transformarea conținutului scris în podcast-uri și traducerea automată a paginilor web și a articolelor de blog în mai multe limbi. Astfel, le poți oferi prospecților mai multă accesibilitate și ai posibilitatea de a te adresa unui public mult mai vast.
  • Conectare cu aplicațiile din HubSpot Marketplace
    Poți partaja conținut video prin Zoom, On24 și HotJar, conectându-le prin HubSpot cu sisteme de management al conținutului, cum ar fi Wordpress și Webflow. De asemenea, creezi elemente de design direct din, prin Canva.
  • Crearea de CTA-uri
    Poți realiza Call To Actions personalizate, convingătoare și relevante pentru campaniile tale. În plus, le poți optimiza și ai posibilitatea de a testa diverse variante.
  • Nararea articolelor
    În ziua de astăzi, multe persoane preferă să asculte podcasturi sau audiobooks, pentru că sunt în mereu în mișcare. HubSpot Marketing+ Hub îți oferă ocazia de a adăuga opțiunea de narare a articolelor de blog.
  • Chatbots & Live Chat
    Este mai simplu ca oricând să facilitezi și să automtizezi interacțiunile cu vizitatorii site-ului, calificându-i ca leaduri și programând întâlniri. Nu mai este necesar să cauți variante complicate și nu pierzi leaduri valoroase, pentru că te-au căutat în afara orelor de program.
  • Instrumente de segmentare
    Poți crea audiențe diverse, segmentate în funcție de interese, etapa din Buyers Journey sau alți factori care te vor ajuta să trimiți mesaje personalizate. Toate datele clienților tăi sunt într-o singură platformă.
  • Instrumente de e-mail marketing
    Creezi e-mailuri personalizate, adaptate la publicul țintă, fără să ai nevoie de ajutor de la alte departamente. De la design și conținut dinamic, până la trimiterea către liste bine segmentate, totul e realizat astfel încât mesajele tale să genereze mai multe vânzări.
  • Recomandări SEO
    Ai posibilitatea de a-ți asigura un loc cât mai bun în motoarele de căutare, prin identificarea și remedierea problemelor care ținut de conținut și de optimizarea SEO.
  • Analiză și rapoarte personalizate
    Poți face o evaluare cât mai eficientă a impactului eforturilor de marketing, generând rapoarte de atribuire a contactelor și identificând conținutul cu cea mai bună performanță în generarea leadurilor.

De ce merită să folosești HubSpot Marketing+ Hub

Dacă vrei să creezi conținut de impact, personalizat la nevoile publicului tău țintă, și să realizezi campanii de succes, este important să te aliniezi la tendințele pieței. În momentul actual, tot mai multe afaceri aleg să personalizeze experiența clienților și să folosească instrumente de automatizare, pentru a fi mai eficiente. Iar HubSpot Marketing+ Hub va aduce cu siguranță schimbări pozitive în modul de lucru al departamentului tău de marketing - și al afacerii tale în general:

  • Personalizezi interacțiunile cu clienții prin diverse canale (email, mesagerie, reclame și postări pe rețelele sociale, articole, website sau conținut video), livrând mesajul potrivit la momentul potrivit.
  • Simplifici crearea planului de conținut și a principalelor livrabile, testând și optimizând în mod constant diverse variante.
  • Ai la dispoziție un asistent virtual, care te sprijină în realizarea conținutului, ceea ce îți permite să nu rămâi în pană de idei și să lucrezi pe o structură deja oferită.
  • Nu mai suprasoliciți echipele de web design și IT pentru livrabile simple și design al blogului - HubSpot te poate ajuta rapid, iar colegii tăi se pot concentra pe alte activități complexe.
  • Automatizezi procesul de generare și calificare a lead-urilor, îmbunătățind rata de finalizare a tranzacțiilor.
  • Ajuți echipa de marketing să gestioneze campanii complexe și să personalizeze experiența clienților.
  • Costurile de achiziție și administrare sunt clare, fără taxe ascunse pentru mentenanță, training sau suport.
  • Membrii echipei tale de marketing pot învăța să utilizeze HubSpot cu ajutorul cursurilor gratuite oferite de HubSpot Academy.
  • HubSpot Marketing+ Hub îți pune la dispoziție instrumente avansate de AI, automatizare și analiză care ajută la creșterea veniturilor și eficienței operaționale.
  • Folosind o platformă ca HubSpot, ai garanția că datele tale sunt întotdeauna bine protejate.

Prin prisma parteneriatului și experienței noastre HubSpot, suntem în măsură să te ajutăm să folosești platforma și instrumentele sale astfel încât să obții rezultatele dorite. De aceea, dacă vrei să afli mai multe detalii despre HubSpot Marketing+ Hub, echipa noastră este gata să îți ofere un demo, în cadrul căruia vei afla dacă aceasta este soluția potrivită pentru afacerea ta. Ia chiar acum legătura cu noi prin formularul de mai jos și stabilește o discuție.

Solicită un demo pentru afacerea ta

Descarcă studiul