beans-banner-7ani

Cum am crescut în 7 ani

Publicat de: Tina Popescu

1 Feb 2021

Odată cu începutul noului an, împlinim 7 ani de când am devenit prima agenție de Inbound Marketing din România. Cu aceasta ocazie, am vrut să ne reamintim câteva momente importante, de la primul sediu și primul client, la schimbările imprevizibile de anul trecut. De asemenea, i-am întrebat pe membrii echipei ce înseamnă pentru ei Inbound Marketing și rolul pe care îl au în agenție. 

Te invităm să afli mai multe despre parcursul nostru din ultimii 7 ani și să cunoști o parte din membrii echipei Beans United.

Iată evoluția noastră:

 

7-ani-beans-united

Noi suntem Beans United

alex-busuioc

ALEX BUSUIOC Inbound Marketing Consultant

Având clienți atât de diverși și de dinamici, modul de lucru în echipa Beans United e unul de adaptare și de inovare continuă. Pentru mine, asta a însemnat o dezvoltare rapidă atât a competențelor hard (cele mai noi tehnologii și metode de marketing), cât și a celor de natură intangibilă - empatia față de clienți și respectiv ai lor clienți, gândirea strategică, pe termen lung, flexibilitatea, luarea deciziilor și multe altele. Faptul că Beans United a crescut constant în ultimii ani spune totul despre echipa și cultura organizației.

alex-baciu

ALEX BACIU Grafic Designer

Un colectiv profesionist, creativ și orientat către succes. Consider că transparența și o bună comunicare reprezintă atuuri de mare preț într-o companie și am găsit asta din plin în cadrul echipei Beans United. În plus, ne face plăcere să lucrăm împreună.

liana-cuta-beans-united

LIANA CUTA Inbound Marketing Consultant

Datorită culturii și a valorilor Beans United, cu fiecare client vine posibilitatea de a face parte dintr-o echipa nouă, de a dezvolta și implementa strategii de inbound marketing împreună, în vederea îndeplinirii acelorași obiective. De asemenea, faptul că lucrăm cu Hubspot ne ajută să avem o imagine de ansamblu a tuturor activităților desfășurate în acest sens. Prin prisma acestor lucruri, Beans United mi-a îndeplinit dorința de a face parte dintr-o echipă complexă și extinsă de specialiști, posibilitatea de a pune în practică cunoștințele de marketing dobândite în diferite industrii și acces la învățare continuă și dezvoltare pe plan profesional.

andreea-gheorghiu-beans-united

ANDREEA GHEORGHIU Head of Inbound Marketing Consulting

Prima dată când am auzit de Beans United am fost plăcut surprinsă să aflu că există în România o agenție specializată 100% în inbound marketing, parteneră Hubspot. Întâmplarea face ca la câțiva ani după, să mă alătur echipei, pe care am găsit-o foarte dinamică și creativă. Interesant la acest rol este că ceea ce produci trebuie ancorat în obiective clare de business, dictate de nevoile tactice sau strategice ale companiilor. Înveți mult, atât de la colegi, cât și de la clienți, iar pe partea teoretică, Hubspot Academy este guru :). Îmi place varietatea de proiecte și faptul că fiecare client are nevoile şi priorităţile lui şi că trebuie să-i înţelegi business-ul înainte de a-i recomanda soluţii practice care să aducă rezultate. De asemenea, îmi place că gândirea strategică şi cea creativă merg mână în mână.

andrea-m

ANDREEA MOISA - Managing Director & Fondator Beans United 

Pentru mine acești 7 ani reprezintă un ciclu important de dezvoltare, așezare și împuternicire a ceea ce eu văd astăzi ca fiind ființa colectivă Beans United. Am trecut prin aceleași etape și provocări pe care le are orice start-up, de la crearea unui model de business sustenabil, la vânzare, creșterea și consolidarea echipei, obținerea de premii și recunoaștere din partea clienților. Punctul de cumpănă pentru mine a fost anul 2018-2019, în care am făcut o schimbare foarte mare la nivel de cultură și echipă, a profilului oamenilor care alcătuiesc Beans United și implicit a rolului pe care eu mi-l asum. Astăzi, pot să spun că cea mai mare realizare personală este să pot vedea oamenii din Beans United generând idei, soluții și rezultate pe care eu nu le-aș fi putut întrevedea.

horea-piper-beans-united

HOREA PIPER Web Design Team Lead

M-am alăturat echipei Beans United încă din primii ani de activitate și am înțeles imediat că ceea ce facem noi este total diferit de agențiile clasice de digital marketing. În toți acești ani, am avut parte de colegi creativi și plini de profesionalism, iar împreuna cu ei am reușit să livrăm mereu campanii de calitate, pe lângă rezultate. Abordarea noastră ne-a adus colaborări cu companii cu profiluri foarte diferite și din domenii diverse, iar acest lucru mă face să văd fiecare proiect ca pe o nouă provocare. #notimetogetbored

adina-popescu-beans-united

ADINA POPESCU Content Marketer

Beans United este locul în care ajungi să îți cunoști potențialul și să înțelegi cu adevărat conceptul de adaptare la client. Am gustat fiecare provocare, am crescut în doi ani cât în zece și am întâlnit oameni minunați, pe care oricine și-ar dori să îi aibă alături.

tina-popescu

TINA POPESCU Inbound Marketing Consultant

Beans United și cu mine ne intersectăm pe multe planuri. Îmi plac brandurile curajoase, proiectele inovative, marketing-ul ”data driven” și campaniile cu însemnătate pentru public, iar aici am găsit toate aceste lucruri. Înconjurată de o echipă super specializată și cu clienți care au încredere în expertiza noastră, facem marketing cum trebuie, ”the right inbound way” și creștem business-urile fără să vedem consumatorul doar din perspectiva câștigurilor, ci dintr-o perspectivă de comunitate, care se reflectă în ideologia brandului. 

echipa-mock-up-beans-1

ALEX TIMUȘ Web Designer

Personal, primul lucru de care am fost plăcut surprins când m-am alăturat echipei Beans United a fost înțelegerea, colegialitatea și susținerea echipei. Pe lângă acste lucruri, din punct de vedere profesional, colectivul unit, munca de echipă și schimbul de experiență fac din task-urile de zi cu zi o sarcină creativă și plăcută.

 

contacteaza-ne pentru inbound marketing

 

Descarcă studiul

Categorii:
General