header-2-1

Participă la webinarul gratuit cu Steve Vaughan de la HubSpot

Publicat de: Andreea Moisa

29 Ian 2019

Dacă ocupi o funcție de conducere în departamentul de marketing sau de vânzări și vrei să obții o rată de creștere anuală de 20%, echipa Beans United ți-a pregătit un webinar gratuit cu un speaker special - STEVE VAUGHAN, Channel Account Manager la HubSpot.

 În 15 februarie 2019, de la ora 11:00 AM, ne dăm întâlnire online să vorbim despre alinierea dintre marketing și vânzări în cadrul unui webinar gratuit pe parcursul căruia invitatul nostru din partea HubSpot te va învăța cum să faci trecerea de la competiție la colaborare între echipe.

PARTICIPĂ LA WEBINAR

 

Coaching webinar pentru managerii de marketing sau vânzări

Îți pregătim un altfel de webinar: o sesiune intensivă de coaching alături de un grup mic de antreprenori. Va fi o sesiune de coaching 100% interactivă, din care vor face parte antreprenori cu provocări asemănătoare celor din compania ta, iar speakerul Steve Vaughan îți va răspunde întrebărilor pe tot parcursul webinarului.

Te încurajăm să fii activ și să ne întrebi orice despre tema principală: SMARKETING - alinierea dintre echipele de marketing și vânzări creată prin comunicare directă și asumarea mutuală a unor obiective măsurabile.

Agenda

  • De ce ai nevoie de un nou model pentru a genera new business;
  • Ce este Smarketing-ul și cum te poate ajuta;
  • Ce software de marketing te poate spijini în eforturile tale;
  • Q&As pe tot parcursul webinarului.

ÎNSCRIE-TE ACUM

Dacă între departamentele de marketing și vânzări din compania ta a existat dintotdeauna un conflict nedeclarat și vrei să pui capăt acestei competiții nocive pentru obiectivele voastre de creștere, te încurajăm să te înscrii la acest webinar în cadrul căruia vei înțelege de ce companiile care au o bună aliniere între marketing și vânzări:

  • 85% declară că strategia lor de marketing este eficientă;
  • 69% spun că lead-urile livrate sunt de înaltă calitate;
  • 65% văd un ROI mai mare datorită inbound marketing-ului;
  • 50% vor crește bugetele pentru inbound marketing
    (Sursă: State of Inbound 2018)

Nu există persoană mai potrivită să-ți vorbească despre SMarketing ca Steve Vaughan de la HubSpot.

Cu o experiență de peste cinci ani în cadrul companiei HubSpot, el ajută companii din lumea întreagă să crească cu ajutorul metodologiei de inbound marketing.

Sub îndrumarea lui se conturează strategii eficiente prin care brandurile ajung să fie vizibile și ușor de găsit online, să convertească lead-urile în clienți și să aibă o mai bună înțelegere asupra rezultatelor, cu un ROI crescut.

Să recapitulăm

Ce tip de eveniment
Coaching Webinar

Care e tema?
Alinierea dintre marketing și vânzări: De la competiție la colaborare între echipe

Cine e speaker?
STEVE VAUGHAN - Channel Account Manager, HubSpot

Cui se adresează?
Persoanelor cu funcție de conducere din departamentele de marketing sau vânzări

Când?
15 februarie 2019, ora 11:00 AM

Ca să te poți bucura de expertiza lui în cadrul acestui coaching webinar, înscrie-te chiar acum căci locurile sunt limitate.

ÎNSCRIE-TE ACUM

Descarcă studiul