Beans-United-Sustine-Cea-Mai-Mare.jpg

Beans United Sustine Cea Mai Mare Conferinta de SEO si PPC din Europa de Est SEMDays 2015

Publicat de: Andreea Moisa

14 Sep 2015

Suntem bucurosi sa fim alaturi de colaboratorii nostri si sa ii sustinem si la a 4-a editie a celei mai mari conferinte de SEO si PPC din Europa de Est, SEMDays 2015.

Daca esti familiarizat cu tacticile SEO sau vrei sa afli cele mai noi metode de optimizare, iti recomand sa iei parte la acest eveniment unic in Romania, la care vor participa 18 speakeri internationali si specialisti de la companii precum Moz sau Google.

Kaspar Szymanski Semdays-Banner

Chiar daca toti speakerii invitati la eveniment sunt renumiti pentru activitatile lor in domeniu si au prezentat cele mai importante conferinte la nivel international precum: MozCon, SMX, SES sau BrightonSEO, Kaspar Szymanski este de departe cel mai asteptat invitat.

Kaspar, sau Matt Cutts al Europei, asa cum era numit pe vremea cand inca facea parte din echipa Google Search Quality, va vorbi in ambele zile ale conferintei.

In prima zi, Kasper va prezenta sesiunea “User Experience Marketing - the ultimate search ranking factor!”. Aceasta sesiune este de un real interes pentru toti specialistii SEO, mai ales de cand semnalele date de comportamentul utilizatorilor, precum rata de click, timpul petrecut pe site sau rata de respingere sunt cei mai importanti factori de SEO in anul 2015.

Kaspar Szymanski va deschide a 2-a zi a conferintei cu o sesiune de Q&A, denumita “Ask an ex-Googler Anything”, astfel incat cei prezenti vor gasi raspunsuri la intrebarile lor direct de la specialistul care a creat si a condus comunitatea webmasterilor din Europa si a avut ca principala activitate identificarea si penalizarea tehnicilor de spam si a incalcarii ghidului de calitate Google.

In prezent, Kasper conduce propria agentie de SEO, SearchBrothers.com, impreuna cu alti cativa colegi de la Google.

In acest an evenimentul va avea loc in perioada 24-25 Septembrie in Baneasa Shopping City Grand Cinema & More iar daca iti rezervi biletul folosind codul promo veryearlybird poti beneficia de un discount special de 22% (145E in loc de 185E).

Descarcă studiul

Categorii:
General SEO & PPC